Få varmen fjernvarmeevent

Kom og 'Få varmen' og hør om fjernvarme i Melby og Asserbo

Selvom januar er årets koldeste måned, trækker Helle og Allan i det varme overtøj og stiller op til at svare på spørgsmål om fjernvarme. Alle med interesse for at komme på fjernvarmen i Melby og Asserbo er velkomne til at kigge forbi til en snak og en god kop kaffe eller kakao.

Vi kommer til Melby Skoles parkeringsplads ved blok B, den 9. januar fra 14-16.

Vi stiller op på parkeringspladsen ved 365Discount i Asserbo den 17. januar fra 14-16

Du kan stadig nå at få fjernvarme til vores kampagnepris og spare ca. 30.000 kr., men du skal ikke vente for længe. Tilbuddet udløber for Melby den 1. februar.

Hvis du siger ”Ja tak” til fjernvarme nu, får du investeringsbidraget til en kampagnepris på 5.000 kr. inkl. moms. Normalprisen er 34.562,13 kr., og du sparer derfor knap 30.000 kr. på tilslutningen.

Som fjernvarmekunde hos os bliver du en del af vores unitordning, hvor du får en fjernvarmeunit med for kun 225 kr. pr. måned inkl. moms. Det betyder, at vi ejer og har ansvaret for at vedligeholde og servicere unitten – og går den i stykker, sætter vi en ny op.

På vores hjemmeside kan du se om din adresse er omfattet af projektet, læse mere om vores tilbud og tilmelde dig fjernvarmen. 

https://hnf.dk/varme/skift-til-fjernvarme